Styrelsemötet den 11 maj

Svenljunga Arbetarekommun har hållit styrelsemöte.

Vår kassör inledde med att berätta vi har god koll på pengaflöde. Vi har haft en ansträngd period med valår förra året och flytt i år, men nu är vi i balans! 

Eftersom studieansvarig inte hade möjlighet att vara med blev rapporten om studier ganska mager. Vi fick nöja oss med att några medlemmar håller på att gå utbildningar på Viskadalen och några står i kö.

Vi pratade om hur vi skall utnyttja den nya partilokalen. Vi delar ju utrymme med ABF och deras medlemsorganisationer, så vi behöver tänka igenom hur fördelningen ska se ut.

I den tidiga våren gjorde vi ett försök att dra igång en studiecirkel för att lära oss mer om grundläggande EU-kunskap. Det lockade inte tillräckligt många deltagare, så vi får ta nya tag längre fram i hösten.

Ordförande Lisbeth påtalade att vi behöver aktivera medlemsvärvningen. Vi har ingen anställd värvare, utan det är vi själva får göra jobbet, styrelse som medlemmar.

Vårt oppositionsråd, Patrik, gav oss lite nyheter från Lockryd. När vi åker förbi Lockryd ser det ut som om det inte händer någonting. Det gör det! Bakom kulisserna händer det massor! Planeringsarbete, avtalsskrivningar, organisationsuppbyggnad etc. Det står sannerligen inte stilla!

Vi avslutade med dragning i vårt medlemslotteri. Vi drog två vinnare denna gång. De lyckliga vinnarna är:

Christer Andersson som fick 200:-
Per Bornefalk fick 100:-

Till sist var det dags att avsluta, och jodå, vi hade fått kaffe!

facebook Twitter Email